|
|
|
|
LEADER |
01266ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp14940 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kasal, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow
|
246 |
|
|
|a Effect of technology and raw materials for marshmallow stability and whipping
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 64 s., 3 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a želatina. měrná hmotnost výrobku
|
653 |
|
|
|a nášleh
|
653 |
|
|
|a marshmallow
|
653 |
|
|
|a Gelatin
|
653 |
|
|
|a density
|
653 |
|
|
|a foam formation
|
653 |
|
|
|a marshmallow
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11227
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|