Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kasal, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 64 s., 3 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01266ntm a22003257u 4500
001 zp14940
041 |a cze 
100 1 |a Kasal, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow 
246 |a Effect of technology and raw materials for marshmallow stability and whipping 
260 |c 2010 
300 |a 64 s., 3 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a želatina. měrná hmotnost výrobku 
653 |a nášleh 
653 |a marshmallow 
653 |a Gelatin 
653 |a density 
653 |a foam formation 
653 |a marshmallow 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11227  |y Plný text v Digitální knihovně UTB