Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lišková, Simona (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01326ntm a22003857u 4500
001 zp14911
041 |a cze 
100 1 |a Lišková, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Výskyt bakterií mléčného kvašení ve víně 
246 |a Occurrence lactic acid bacteria in wine 
260 |c 2010 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mikroorganismy 
653 |a víno 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a bakterie octového kvašení 
653 |a kvasinky 
653 |a plísně 
653 |a microorganisms 
653 |a wine 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a acetic acid bacteria 
653 |a yeasts 
653 |a fungi 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12826  |y Plný text v Digitální knihovně UTB