Hydrokoloidy jako zrací obaly přírodních sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pernická, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 41 s, 7 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01257ntm a22003377u 4500
001 zp14873
041 |a cze 
100 1 |a Pernická, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Hydrokoloidy jako zrací obaly přírodních sýrů 
246 |a Hydrocolloids such as ripened packaging of natural cheese 
260 |c 2010 
300 |a 41 s, 7 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a karagenan 
653 |a přírodní sýr 
653 |a jedlé filmy a povlaky 
653 |a tvorba gelu 
653 |a carrageenan 
653 |a natural cheese 
653 |a edible films and coatings 
653 |a gel formation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12040  |y Plný text v Digitální knihovně UTB