|
|
|
|
LEADER |
01257ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp14873 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pernická, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hydrokoloidy jako zrací obaly přírodních sýrů
|
246 |
|
|
|a Hydrocolloids such as ripened packaging of natural cheese
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 41 s, 7 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a přírodní sýr
|
653 |
|
|
|a jedlé filmy a povlaky
|
653 |
|
|
|a tvorba gelu
|
653 |
|
|
|a carrageenan
|
653 |
|
|
|a natural cheese
|
653 |
|
|
|a edible films and coatings
|
653 |
|
|
|a gel formation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12040
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|