Proteolytické mikroorganizmy a jejich význam v potravinářském průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žouželková, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Vaňátková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 39 s., 6 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01381ntm a22003377u 4500
001 zp14867
041 |a cze 
100 1 |a Žouželková, Nikola  |4 dis 
245 1 0 |a Proteolytické mikroorganizmy a jejich význam v potravinářském průmyslu 
246 |a Proteolytic microorganisms and their importance in food industry 
260 |c 2010 
300 |a 39 s., 6 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a proteolytické mikroorganismy 
653 |a sýry 
653 |a fermentované výrobky 
653 |a metody stanovení proteolytických mikroorganismů 
653 |a proteolytic microorganisms 
653 |a cheese 
653 |a fermented products 
653 |a methods of proteolytic microorganisms assessment 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vaňátková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13181  |y Plný text v Digitální knihovně UTB