Charakteristika a vlastnosti pohanky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrázová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01294ntm a22003857u 4500
001 zp14838
041 |a cze 
100 1 |a Mrázová, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika a vlastnosti pohanky 
246 |a Characterization and qualities of buckwheat 
260 |c 2010 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pohanka 
653 |a pseudocereálie 
653 |a chemické složení 
653 |a vlastnosti 
653 |a rutin 
653 |a využití 
653 |a buckwheat 
653 |a pseudocereals 
653 |a chemical composition 
653 |a properties 
653 |a rutin 
653 |a utilization 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13137  |y Plný text v Digitální knihovně UTB