|
|
|
|
LEADER |
01274ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp14837 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Szarowská, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika a vlastnosti amarantu
|
246 |
|
|
|a Characterization and qualities of amaranth
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Amarant
|
653 |
|
|
|a laskavec
|
653 |
|
|
|a pseudocereálie
|
653 |
|
|
|a složení
|
653 |
|
|
|a vlastnosti
|
653 |
|
|
|a zdravotní účinky
|
653 |
|
|
|a Amaranth
|
653 |
|
|
|a pseudocereals
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a properties
|
653 |
|
|
|a health effects
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12880
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|