Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cukrová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
ash
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01258ntm a22003617u 4500
001 zp14834
041 |a cze 
100 1 |a Cukrová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin 
246 |a Starch determination and basic chemical parameters of cereals 
260 |c 2010 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obiloviny 
653 |a škrob 
653 |a biopotraviny 
653 |a vlhkost 
653 |a popel 
653 |a cereals 
653 |a starch 
653 |a organic food 
653 |a moisture 
653 |a ash 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13516  |y Plný text v Digitální knihovně UTB