|
|
|
|
LEADER |
01289ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp14827 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Prosser, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Identifikace bakterií vyskytujících se ve zrajících sýrech
|
246 |
|
|
|a Identification of bacteria occuring in ripened cheese
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 76 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná bez omezení od 25.08.2012
|
653 |
|
|
|a identifikace
|
653 |
|
|
|a sýry
|
653 |
|
|
|a zrající sýry
|
653 |
|
|
|a patogenní mikroorganizmy
|
653 |
|
|
|a identification
|
653 |
|
|
|a ripened cheeses
|
653 |
|
|
|a pathogenic microorganisms
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14552
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|