Identifikace bakterií vyskytujících se ve zrajících sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Prosser, Jiří (Dissertant)
Other Authors Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2010
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description76 s

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp14827
041 |a cze 
100 1 |a Prosser, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Identifikace bakterií vyskytujících se ve zrajících sýrech 
246 |a Identification of bacteria occuring in ripened cheese 
260 |c 2010 
300 |a 76 s 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná bez omezení od 25.08.2012 
653 |a identifikace 
653 |a sýry 
653 |a zrající sýry 
653 |a patogenní mikroorganizmy 
653 |a identification 
653 |a ripened cheeses 
653 |a pathogenic microorganisms 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14552  |y Plný text v Digitální knihovně UTB