Stanovení charakteristických aromatických látek vybraných destilátů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Valná, Miroslava (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 97 s. , 16 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01739ntm a22005057u 4500
001 zp14808
041 |a cze 
100 1 |a Valná, Miroslava  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení charakteristických aromatických látek vybraných destilátů 
246 |a Determination of the characteristic aromatic substances in selected spirits 
260 |c 2010 
300 |a 97 s. , 16 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovocný destilát 
653 |a aromatické látky 
653 |a methanol 
653 |a 2-methylpropan-1-ol 
653 |a 3-methylbutan-1-ol 
653 |a ethyl-acetát 
653 |a benzaldehyd 
653 |a eugenol 
653 |a estery mastných kyselin 
653 |a GC/FID 
653 |a HPLC/UV 
653 |a fruit spirit 
653 |a aromatic substances 
653 |a methanol 
653 |a 2-methylpropan-1-ol 
653 |a 3-methylbutan-1-ol 
653 |a ethyl-acetate 
653 |a benzaldehyde 
653 |a eugenol 
653 |a esters of fatty acids 
653 |a GC/FID 
653 |a HPLC/UV 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13790  |y Plný text v Digitální knihovně UTB