|
|
|
|
LEADER |
01272ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp14805 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Holík, Radek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
|
246 |
|
|
|a Fermented meat products made from mutton with prebiotics addition
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 84 s., 4 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a skopové maso
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a probiotika
|
653 |
|
|
|a prebiotika
|
653 |
|
|
|a sheep meat
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a probiotics
|
653 |
|
|
|a prebiotics
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12415
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|