Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Řezáčová, Simona (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 70 s., 7 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01305ntm a22003617u 4500
001 zp14781
041 |a cze 
100 1 |a Řezáčová, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku 
246 |a Influence of soya flour on the bread quality 
260 |c 2010 
300 |a 70 s., 7 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obiloviny 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a žitná mouka 
653 |a sójová mouka 
653 |a chleba 
653 |a cereals 
653 |a wheat flour 
653 |a rye flour 
653 |a soya flour 
653 |a bread 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14018  |y Plný text v Digitální knihovně UTB