Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Večeřová, Karolína (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 65 s.

Cover

LEADER 01269ntm a22003617u 4500
001 zp14697
041 |a cze 
100 1 |a Večeřová, Karolína  |4 dis 
245 1 0 |a Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu 
246 |a Adherence of lactic acid bacteria to fiber 
260 |c 2010 
300 |a 65 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a probiotika 
653 |a prebiotika 
653 |a symbiotika 
653 |a vláknina 
653 |a adherence 
653 |a probiotics 
653 |a prebiotics 
653 |a symbiotics 
653 |a dietary fiber 
653 |a adherence 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11736  |y Plný text v Digitální knihovně UTB