Zhodnocení metod pro stanovení škrobu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šutová, Hana (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 93 s.

Cover

LEADER 01312ntm a22003857u 4500
001 zp14695
041 |a cze 
100 1 |a Šutová, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Zhodnocení metod pro stanovení škrobu 
246 |a Evaluation of methods for starch quantification 
260 |c 2010 
300 |a 93 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a andské plodiny 
653 |a brambory 
653 |a škrob 
653 |a hlízy 
653 |a polarimetrie 
653 |a spektrofotometrie 
653 |a andean crops 
653 |a potato 
653 |a starch 
653 |a tubers 
653 |a polarimetry 
653 |a spectrophotometry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černá, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11741  |y Plný text v Digitální knihovně UTB