|
|
|
|
LEADER |
01312ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp14695 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šutová, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zhodnocení metod pro stanovení škrobu
|
246 |
|
|
|a Evaluation of methods for starch quantification
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 93 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a andské plodiny
|
653 |
|
|
|a brambory
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a hlízy
|
653 |
|
|
|a polarimetrie
|
653 |
|
|
|a spektrofotometrie
|
653 |
|
|
|a andean crops
|
653 |
|
|
|a potato
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a tubers
|
653 |
|
|
|a polarimetry
|
653 |
|
|
|a spectrophotometry
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Černá, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11741
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|