|
|
|
|
LEADER |
01442ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp14694 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Říhová, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ověření účinnosti a dávkování jednotlivých složek zlepšujících prostředků
|
246 |
|
|
|a Effect and do seing verification of flour improver particular components
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 69 s., 12 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
653 |
|
|
|a složky zlepšujících přípravků
|
653 |
|
|
|a pšeničné těsto
|
653 |
|
|
|a reologické přístroje
|
653 |
|
|
|a pekařský pokus
|
653 |
|
|
|a wheat flour
|
653 |
|
|
|a bread improvers components
|
653 |
|
|
|a wheaten dought
|
653 |
|
|
|a rheology apparatus
|
653 |
|
|
|a bake experiment
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11143
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|