Stanovení vitaminu C v zelenině po tepelné úpravě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martinková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 100 s., 40 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01393ntm a22003977u 4500
001 zp14690
041 |a cze 
100 1 |a Martinková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vitaminu C v zelenině po tepelné úpravě 
246 |a Ascorbic acid determination in vegetable after heat treatment 
260 |c 2010 
300 |a 100 s., 40 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vitamin C 
653 |a kyselina askorbová 
653 |a obsah 
653 |a zelenina 
653 |a tepelná úprava 
653 |a HPLC 
653 |a vitamin C 
653 |a ascorbic 
653 |a acid 
653 |a vegetables 
653 |a content 
653 |a thermal processing 
653 |a HPLC/UV 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13295  |y Plný text v Digitální knihovně UTB