|
|
|
|
LEADER |
01393ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp14690 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Martinková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vitaminu C v zelenině po tepelné úpravě
|
246 |
|
|
|a Ascorbic acid determination in vegetable after heat treatment
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 100 s., 40 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a kyselina askorbová
|
653 |
|
|
|a obsah
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a tepelná úprava
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a ascorbic
|
653 |
|
|
|a acid
|
653 |
|
|
|a vegetables
|
653 |
|
|
|a content
|
653 |
|
|
|a thermal processing
|
653 |
|
|
|a HPLC/UV
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13295
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|