|
|
|
|
LEADER |
01338ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp14670 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jedličková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kyselina adipová a její soli jako možná náhrada tradičních tavicích solí
|
246 |
|
|
|a Adipic acid and its salts as possible replacement for conventional emulsifying agents
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 86 s., 12 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a tavicí soli
|
653 |
|
|
|a kyselina adipová
|
653 |
|
|
|a adipan sodný
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying agents
|
653 |
|
|
|a adipic acid
|
653 |
|
|
|a sodium adipate
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hladká, Kristýna
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13762
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|