Kyselina adipová a její soli jako možná náhrada tradičních tavicích solí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jedličková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Hladká, Kristýna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 86 s., 12 s. příloh

Cover

LEADER 01338ntm a22003377u 4500
001 zp14670
041 |a cze 
100 1 |a Jedličková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Kyselina adipová a její soli jako možná náhrada tradičních tavicích solí 
246 |a Adipic acid and its salts as possible replacement for conventional emulsifying agents 
260 |c 2010 
300 |a 86 s., 12 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavicí soli 
653 |a kyselina adipová 
653 |a adipan sodný 
653 |a processed cheese 
653 |a emulsifying agents 
653 |a adipic acid 
653 |a sodium adipate 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hladká, Kristýna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13762  |y Plný text v Digitální knihovně UTB