|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp14649 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Štancl, Mojmír
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY
|
| 246 |
|
|
|a Economics and technology produce of dairy products in conpeny XY
|
| 260 |
|
|
|c 2010
|
| 300 |
|
|
|a 69s.,4 s.obr.příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a mléko
|
| 653 |
|
|
|a technologie
|
| 653 |
|
|
|a ekonomika výroby
|
| 653 |
|
|
|a cena jogurtu
|
| 653 |
|
|
|a podnik
|
| 653 |
|
|
|a milk
|
| 653 |
|
|
|a technology
|
| 653 |
|
|
|a economy of production
|
| 653 |
|
|
|a price of yoghurt
|
| 653 |
|
|
|a company
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Bartošíková, Romana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13419
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|