Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štancl, Mojmír (Dissertant)
Other Authors: Bartošíková, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 69s.,4 s.obr.příloh

Cover

LEADER 01334ntm a22003617u 4500
001 zp14649
041 |a cze 
100 1 |a Štancl, Mojmír  |4 dis 
245 1 0 |a Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY 
246 |a Economics and technology produce of dairy products in conpeny XY 
260 |c 2010 
300 |a 69s.,4 s.obr.příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a technologie 
653 |a ekonomika výroby 
653 |a cena jogurtu 
653 |a podnik 
653 |a milk 
653 |a technology 
653 |a economy of production 
653 |a price of yoghurt 
653 |a company 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bartošíková, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13419  |y Plný text v Digitální knihovně UTB