|
|
|
|
LEADER |
01334ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp14649 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Štancl, Mojmír
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY
|
246 |
|
|
|a Economics and technology produce of dairy products in conpeny XY
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 69s.,4 s.obr.příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a technologie
|
653 |
|
|
|a ekonomika výroby
|
653 |
|
|
|a cena jogurtu
|
653 |
|
|
|a podnik
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a technology
|
653 |
|
|
|a economy of production
|
653 |
|
|
|a price of yoghurt
|
653 |
|
|
|a company
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bartošíková, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13419
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|