Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Grégrová, Renata (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
DON
Physical Description: 43s.

Cover

LEADER 01391ntm a22004457u 4500
001 zp14599
041 |a cze 
100 1 |a Grégrová, Renata  |4 dis 
245 1 0 |a Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách 
246 |a Mycotoxins in food 
260 |c 2010 
300 |a 43s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a plísně 
653 |a mykotoxiny 
653 |a aflatoxin 
653 |a patulin 
653 |a ochratoxin A 
653 |a zearalenon 
653 |a kyselina cyklopiazonová 
653 |a DON 
653 |a T-2 toxin 
653 |a moulds 
653 |a mycotoxins 
653 |a aflatoxin 
653 |a patulin 
653 |a ochratoxin A 
653 |a zearalenonu 
653 |a DON 
653 |a T-2 toxin 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14376  |y Plný text v Digitální knihovně UTB