Evropský sortiment odrůd a genotypů kdouloně(Cydonia oblonga) a jejich potravinářský význam

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žeravová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 60 s., 16 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01421ntm a22003617u 4500
001 zp14593
041 |a cze 
100 1 |a Žeravová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Evropský sortiment odrůd a genotypů kdouloně(Cydonia oblonga) a jejich potravinářský význam 
246 |a European assortment of cultivars and genotypes of quince (Cydonia oblonga) and their food meaning 
260 |c 2010 
300 |a 60 s., 16 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kdoule 
653 |a Cydonia oblonga Mill 
653 |a pektiny 
653 |a organické kyseliny 
653 |a minerální prvky 
653 |a Quinces 
653 |a Cydonia oblonga Mill 
653 |a pectins 
653 |a organic acids 
653 |a mineral elements 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12428  |y Plný text v Digitální knihovně UTB