|
|
|
|
LEADER |
01355ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp14584 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šíblová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Evaluation of quality indicators in long-life meat products
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 67 s., 2 s.obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Trvanlivé masné výrobky
|
653 |
|
|
|a dusitany
|
653 |
|
|
|a tuk
|
653 |
|
|
|a aktivita vody
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a long-life meat products
|
653 |
|
|
|a nitrites
|
653 |
|
|
|a fat
|
653 |
|
|
|a water activity
|
653 |
|
|
|a sensoric analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Nápravníková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12727
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|