Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šíblová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Nápravníková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 67 s., 2 s.obr. příloh

Cover

LEADER 01355ntm a22003617u 4500
001 zp14584
041 |a cze 
100 1 |a Šíblová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků 
246 |a Evaluation of quality indicators in long-life meat products 
260 |c 2010 
300 |a 67 s., 2 s.obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Trvanlivé masné výrobky 
653 |a dusitany 
653 |a tuk 
653 |a aktivita vody 
653 |a senzorická analýza 
653 |a long-life meat products 
653 |a nitrites 
653 |a fat 
653 |a water activity 
653 |a sensoric analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Nápravníková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12727  |y Plný text v Digitální knihovně UTB