Potravinářský význam evropských odrůd dřínu (Cornus mas).

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Smělý, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 73 s., 6 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01489ntm a22004097u 4500
001 zp14580
041 |a cze 
100 1 |a Smělý, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Potravinářský význam evropských odrůd dřínu (Cornus mas). 
246 |a The food importance of European varieties of Cornelian cherry (Cornus mas). 
260 |c 2010 
300 |a 73 s., 6 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a dřín 
653 |a peckoviny 
653 |a sušina 
653 |a refraktometrická sušina 
653 |a pektinové látky 
653 |a organické kyseliny 
653 |a minerální látky 
653 |a cornelian cherry 
653 |a stone fruit 
653 |a dry matter 
653 |a soluble solid content 
653 |a pectins 
653 |a organic acids 
653 |a mineral elements 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12171  |y Plný text v Digitální knihovně UTB