|
|
|
|
LEADER |
01284ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp14565 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kaňoková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Senzorická analýza potravin
|
246 |
|
|
|a Sensory evaluation of foods
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 72 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a chuť
|
653 |
|
|
|a vůně
|
653 |
|
|
|a textura
|
653 |
|
|
|a vzhled
|
653 |
|
|
|a jakost potravin
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a taste
|
653 |
|
|
|a smell
|
653 |
|
|
|a texture
|
653 |
|
|
|a appearance
|
653 |
|
|
|a quality of foodstuff
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Ponížil, Petr
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14470
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|