Senzorická analýza potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kaňoková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Ponížil, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01284ntm a22003857u 4500
001 zp14565
041 |a cze 
100 1 |a Kaňoková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Senzorická analýza potravin 
246 |a Sensory evaluation of foods 
260 |c 2010 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a senzorická analýza 
653 |a chuť 
653 |a vůně 
653 |a textura 
653 |a vzhled 
653 |a jakost potravin 
653 |a sensory analysis 
653 |a taste 
653 |a smell 
653 |a texture 
653 |a appearance 
653 |a quality of foodstuff 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Ponížil, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14470  |y Plný text v Digitální knihovně UTB