Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hodonská, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 70 s., 6 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01487ntm a22004097u 4500
001 zp14562
041 |a cze 
100 1 |a Hodonská, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor. 
246 |a Effect of storage and heat treatment on the quality of potatoes. 
260 |c 2010 
300 |a 70 s., 6 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Brambory 
653 |a skladování 
653 |a kulinářská úprava 
653 |a škrob 
653 |a hrubý protein 
653 |a stravitelnost in vitro 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a Potatoes 
653 |a storage 
653 |a cooking processing 
653 |a starch 
653 |a crude protein 
653 |a in vitro digestibility 
653 |a sensorial evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černá, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13749  |y Plný text v Digitální knihovně UTB