|
|
|
|
LEADER |
01467ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp14557 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tesařová, Klára
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice
|
246 |
|
|
|a Monitoring selected dairy products from cow and goat milk in the Czech Republic
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 75 s.,11 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce není přístupná
|
653 |
|
|
|a kozí mléko
|
653 |
|
|
|a kravské mléko
|
653 |
|
|
|a produkce
|
653 |
|
|
|a spotřeba
|
653 |
|
|
|a chemicko-fyzikální vlastnosti
|
653 |
|
|
|a jakost
|
653 |
|
|
|a goat milk
|
653 |
|
|
|a cow milk
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a consumption
|
653 |
|
|
|a physiochemical properties
|
653 |
|
|
|a quality
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Růžičková, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14554
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|