Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tesařová, Klára (Dissertant)
Other Authors: Růžičková, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 75 s.,11 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01467ntm a22003857u 4500
001 zp14557
041 |a cze 
100 1 |a Tesařová, Klára  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice 
246 |a Monitoring selected dairy products from cow and goat milk in the Czech Republic 
260 |c 2010 
300 |a 75 s.,11 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce není přístupná 
653 |a kozí mléko 
653 |a kravské mléko 
653 |a produkce 
653 |a spotřeba 
653 |a chemicko-fyzikální vlastnosti 
653 |a jakost 
653 |a goat milk 
653 |a cow milk 
653 |a production 
653 |a consumption 
653 |a physiochemical properties 
653 |a quality 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Růžičková, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14554  |y Plný text v Digitální knihovně UTB