|
|
|
|
LEADER |
01305ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp14554 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bouda, Lubomír
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologie a popis pražení kávy
|
246 |
|
|
|a Technology and specification of coffee roasting
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 78, 5 s svázaných příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a káva
|
653 |
|
|
|a pražení
|
653 |
|
|
|a analýza barvy
|
653 |
|
|
|a změna rozměrů
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a coffee
|
653 |
|
|
|a roasting
|
653 |
|
|
|a color analysis
|
653 |
|
|
|a proportion change
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrkvička, Vladimír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12914
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|