Technologie a popis pražení kávy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bouda, Lubomír (Dissertant)
Other Authors: Mrkvička, Vladimír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 78, 5 s svázaných příloh

Cover

LEADER 01305ntm a22003617u 4500
001 zp14554
041 |a cze 
100 1 |a Bouda, Lubomír  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie a popis pražení kávy 
246 |a Technology and specification of coffee roasting 
260 |c 2010 
300 |a 78, 5 s svázaných příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a káva 
653 |a pražení 
653 |a analýza barvy 
653 |a změna rozměrů 
653 |a senzorická analýza 
653 |a coffee 
653 |a roasting 
653 |a color analysis 
653 |a proportion change 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mrkvička, Vladimír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12914  |y Plný text v Digitální knihovně UTB