Hydrolýza kvasničné biomasy pro potravinářské doplňky - součást projektu MPO ČR FI390195020

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Řezáčová, Denisa (Dissertant)
Other Authors: Kolomazník, Karel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
GPC
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01310ntm a22003377u 4500
001 zp14550
041 |a cze 
100 1 |a Řezáčová, Denisa  |4 dis 
245 1 0 |a Hydrolýza kvasničné biomasy pro potravinářské doplňky - součást projektu MPO ČR FI390195020 
246 |a Hydrolysis of microbial biomass for food supplements 
260 |c 2010 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivovarské kvasnice 
653 |a mechanismus I. a II. řádu 
653 |a hydrolýza 
653 |a GPC 
653 |a brewer's yeast 
653 |a mechanism I. and II. order 
653 |a hydrolysis 
653 |a GPC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kolomazník, Karel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12887  |y Plný text v Digitální knihovně UTB