|
|
|
|
LEADER |
01345ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp14549 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Voldánová, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv aplikace fosforečnanů a nízkoesterifikovaného pektinu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The influence of aplication of phosphates and low-methoxyl pectin on viscoelastic properties of processed cheese
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 67 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a pektin
|
653 |
|
|
|a fosforečnany
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a pectin
|
653 |
|
|
|a phosphates
|
653 |
|
|
|a rheology
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sádlíková, Ivana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12682
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|