|
|
|
|
LEADER |
01462ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp14542 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jančíková, Pavla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny jakostních parametrů vajec během skladování
|
246 |
|
|
|a Changes in quality parameters of eggs during the storage
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 91 s., 5 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vejce
|
653 |
|
|
|a skladování vajec
|
653 |
|
|
|a index bílku
|
653 |
|
|
|a index žloutku
|
653 |
|
|
|a Haughovy jednotky
|
653 |
|
|
|a piškotový korpus
|
653 |
|
|
|a mikrobiologie vajec
|
653 |
|
|
|a eggs
|
653 |
|
|
|a quality parameters of eggs
|
653 |
|
|
|a egg storage
|
653 |
|
|
|a albumen index
|
653 |
|
|
|a yolk index
|
653 |
|
|
|a Haugh units
|
653 |
|
|
|a microbiology eggs
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/13230
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|