Změny jakostních parametrů vajec během skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jančíková, Pavla (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 91 s., 5 s. příloh

Cover

LEADER 01462ntm a22004097u 4500
001 zp14542
041 |a cze 
100 1 |a Jančíková, Pavla  |4 dis 
245 1 0 |a Změny jakostních parametrů vajec během skladování 
246 |a Changes in quality parameters of eggs during the storage 
260 |c 2010 
300 |a 91 s., 5 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vejce 
653 |a skladování vajec 
653 |a index bílku 
653 |a index žloutku 
653 |a Haughovy jednotky 
653 |a piškotový korpus 
653 |a mikrobiologie vajec 
653 |a eggs 
653 |a quality parameters of eggs 
653 |a egg storage 
653 |a albumen index 
653 |a yolk index 
653 |a Haugh units 
653 |a microbiology eggs 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/13230  |y Plný text v Digitální knihovně UTB