|
|
|
|
LEADER |
01550ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp1437 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Křižková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt přípravy Hotelu Krystal na zavedení systému řízení jakosti podle normy ISO 9001:2000
|
246 |
|
|
|a Project of the arrangements of Hotel Krystal for the adoption of the Quality Management System in accordance with the International Standard ISO 9001:2000
|
260 |
|
|
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 92 s., 13 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Podniková ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Enterprise Economics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a kvalita
|
653 |
|
|
|a QMS
|
653 |
|
|
|a ISO 9001:2000
|
653 |
|
|
|a procesy
|
653 |
|
|
|a příručka jakosti
|
653 |
|
|
|a spokojenost zákazníka
|
653 |
|
|
|a neustálé zlepšování
|
653 |
|
|
|a quality
|
653 |
|
|
|a QMS
|
653 |
|
|
|a ISO 9001:2000
|
653 |
|
|
|a processes
|
653 |
|
|
|a customer's satisfaction
|
653 |
|
|
|a continuous improvement
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Briš, Petr
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/36182
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|