|
|
|
|
LEADER |
01504ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp13363 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Samek, Dušan
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
|
246 |
|
|
|a Influence of kitchen adjustment on digestibility product from soya bean
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 100 s., 2 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a sója
|
653 |
|
|
|a sójové výrobky
|
653 |
|
|
|a trávicí soustava
|
653 |
|
|
|a živiny
|
653 |
|
|
|a stravitelnost
|
653 |
|
|
|a inkubátor DaisyII
|
653 |
|
|
|a proteolytické enzymy
|
653 |
|
|
|a soya
|
653 |
|
|
|a soya bean produce
|
653 |
|
|
|a digestive organs
|
653 |
|
|
|a nutrients
|
653 |
|
|
|a digestibility
|
653 |
|
|
|a incubator Daisy II
|
653 |
|
|
|a proteolytic enzymes
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10407
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|