Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Samek, Dušan (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 100 s., 2 s. příloh

Cover

LEADER 01504ntm a22004097u 4500
001 zp13363
041 |a cze 
100 1 |a Samek, Dušan  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů 
246 |a Influence of kitchen adjustment on digestibility product from soya bean 
260 |c 2009 
300 |a 100 s., 2 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a sója 
653 |a sójové výrobky 
653 |a trávicí soustava 
653 |a živiny 
653 |a stravitelnost 
653 |a inkubátor DaisyII 
653 |a proteolytické enzymy 
653 |a soya 
653 |a soya bean produce 
653 |a digestive organs 
653 |a nutrients 
653 |a digestibility 
653 |a incubator Daisy II 
653 |a proteolytic enzymes 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10407  |y Plný text v Digitální knihovně UTB