Kuchyňské zpracování ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mňuková, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01245ntm a22003617u 4500
001 zp13000
041 |a cze 
100 1 |a Mňuková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Kuchyňské zpracování ovoce 
246 |a Fruit processing in the kitchen 
260 |c 2009 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a ovoce 
653 |a anatomie ovoce 
653 |a chemické složení 
653 |a konzervace 
653 |a zpracování ovoce 
653 |a fruits 
653 |a anatomy of fruits 
653 |a chemical constitution 
653 |a conservation 
653 |a fruit processing 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8893  |y Plný text v Digitální knihovně UTB