Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Možnosti kulinárních úprav pok...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Procházková, Jana (Dissertant)
Other Authors Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
kulinární úpravy
máslo
tvaroh
vejce
sacharidy
racionální výživa
HACCP
culinary cooking
butter
cheese
eggs
saccharides
rational nutrition
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description50 s.,

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů
    by: Melichar, Jiří
    Published: 2008
  • Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin
    by: Janíčková, Vladislava
    Published: 2009
  • Bambucké máslo a jeho využití v kosmetice
    by: Hofrichterová, Dita
    Published: 2017
  • Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka
    by: Pich, Tomáš
    Published: 2008
  • Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii
    by: Pohořelský, Jaroslav
    Published: 2010

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025