Gastronomie a ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matušková, Věra (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 58s

Cover

LEADER 01121ntm a22003377u 4500
001 zp12991
041 |a cze 
100 1 |a Matušková, Věra  |4 dis 
245 1 0 |a Gastronomie a ovoce 
246 |a Gastronomy and fruit 
260 |c 2009 
300 |a 58s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a ovoce 
653 |a chemické složení 
653 |a gastronomie 
653 |a carving 
653 |a fruit 
653 |a chemist 
653 |a gastronomy 
653 |a carving 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8447  |y Plný text v Digitální knihovně UTB