|
|
|
|
LEADER |
01394ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12983 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Janíčková, Vladislava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin
|
246 |
|
|
|a THE REVIEW OF VARIOUS FOODSTUFF CULINARY PREPARATIONS
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 66 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kulinární úpravy
|
653 |
|
|
|a předběžná úprava
|
653 |
|
|
|a dohotovení pokrmů
|
653 |
|
|
|a zařízení provozoven
|
653 |
|
|
|a legislativa v potravinářství
|
653 |
|
|
|a culinary treatment
|
653 |
|
|
|a preliminary preparation
|
653 |
|
|
|a meal finalizing
|
653 |
|
|
|a technical facilities canteen
|
653 |
|
|
|a legislative in food industry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10777
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|