Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janíčková, Vladislava (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01394ntm a22003617u 4500
001 zp12983
041 |a cze 
100 1 |a Janíčková, Vladislava  |4 dis 
245 1 0 |a Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin 
246 |a THE REVIEW OF VARIOUS FOODSTUFF CULINARY PREPARATIONS 
260 |c 2009 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kulinární úpravy 
653 |a předběžná úprava 
653 |a dohotovení pokrmů 
653 |a zařízení provozoven 
653 |a legislativa v potravinářství 
653 |a culinary treatment 
653 |a preliminary preparation 
653 |a meal finalizing 
653 |a technical facilities canteen 
653 |a legislative in food industry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10777  |y Plný text v Digitální knihovně UTB