Charakteristika kvasného a zracího procesu při výrobě révového vína.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fanta, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 68 s.

Cover

LEADER 01611ntm a22004577u 4500
001 zp12982
041 |a cze 
100 1 |a Fanta, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika kvasného a zracího procesu při výrobě révového vína. 
246 |a Characteristic of fermentative and maturation process at producing grape-vine. 
260 |c 2009 
300 |a 68 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Réva vinná 
653 |a mošt 
653 |a úprava moštu 
653 |a kvasný proces 
653 |a alkoholové kvašení 
653 |a mléčné kvašení 
653 |a biochemické procesy 
653 |a oxidačně redukční potenciál 
653 |a zrání vína 
653 |a Grapevine 
653 |a stum 
653 |a modification of stum 
653 |a fermentation process 
653 |a alcohol fermentation 
653 |a lactic fermentation 
653 |a biochemical process 
653 |a redox potential 
653 |a maturing of wine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9518  |y Plný text v Digitální knihovně UTB