|
|
|
|
LEADER |
01611ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp12982 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Fanta, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika kvasného a zracího procesu při výrobě révového vína.
|
246 |
|
|
|a Characteristic of fermentative and maturation process at producing grape-vine.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 68 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Réva vinná
|
653 |
|
|
|a mošt
|
653 |
|
|
|a úprava moštu
|
653 |
|
|
|a kvasný proces
|
653 |
|
|
|a alkoholové kvašení
|
653 |
|
|
|a mléčné kvašení
|
653 |
|
|
|a biochemické procesy
|
653 |
|
|
|a oxidačně redukční potenciál
|
653 |
|
|
|a zrání vína
|
653 |
|
|
|a Grapevine
|
653 |
|
|
|a stum
|
653 |
|
|
|a modification of stum
|
653 |
|
|
|a fermentation process
|
653 |
|
|
|a alcohol fermentation
|
653 |
|
|
|a lactic fermentation
|
653 |
|
|
|a biochemical process
|
653 |
|
|
|a redox potential
|
653 |
|
|
|a maturing of wine
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9518
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|