Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bártek, Josef (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
CCP
CP
SVP
SHP
GMP
GHP
lan
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01352ntm a22004457u 4500
001 zp12975
041 |a cze 
100 1 |a Bártek, Josef  |4 dis 
245 1 0 |a Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí 
246 |a Systems HACCP in bakeries and processing analyses danger 
260 |c 2009 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a SZPI 
653 |a CCP 
653 |a CP 
653 |a SVP 
653 |a SHP 
653 |a nařízení 
653 |a zákon 
653 |a vyhláška 
653 |a HACCP 
653 |a CCP 
653 |a CP 
653 |a GMP 
653 |a GHP 
653 |a regulation 
653 |a lan 
653 |a decree 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9031  |y Plný text v Digitální knihovně UTB