Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martinková, Iva (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01230ntm a22003377u 4500
001 zp12969
041 |a cze 
100 1 |a Martinková, Iva  |4 dis 
245 1 0 |a Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely 
246 |a The usability of particular sorts of fruit for the preserving industry purpose 
260 |c 2009 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a konzervárenství 
653 |a chemické složení 
653 |a odrůdy 
653 |a fruit 
653 |a preserving industry 
653 |a chemist 
653 |a species 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9350  |y Plný text v Digitální knihovně UTB