|
|
|
|
LEADER |
01230ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp12969 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Martinková, Iva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely
|
246 |
|
|
|a The usability of particular sorts of fruit for the preserving industry purpose
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a konzervárenství
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a odrůdy
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a preserving industry
|
653 |
|
|
|a chemist
|
653 |
|
|
|a species
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9350
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|