|
|
|
|
LEADER |
01271ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12964 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hejdová, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.
|
246 |
|
|
|a Chemist and characteristics of sweet and acid whey.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sladká syrovátka
|
653 |
|
|
|a kyselá syrovátka
|
653 |
|
|
|a laktosa
|
653 |
|
|
|a syrovátkové bílkoviny
|
653 |
|
|
|a technologie
|
653 |
|
|
|a sweet whey
|
653 |
|
|
|a acid whey
|
653 |
|
|
|a lactose
|
653 |
|
|
|a whey proteins
|
653 |
|
|
|a technology
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7843
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|