Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hejdová, Alena (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description51 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp12964
041 |a cze 
100 1 |a Hejdová, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky. 
246 |a Chemist and characteristics of sweet and acid whey. 
260 |c 2009 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sladká syrovátka 
653 |a kyselá syrovátka 
653 |a laktosa 
653 |a syrovátkové bílkoviny 
653 |a technologie 
653 |a sweet whey 
653 |a acid whey 
653 |a lactose 
653 |a whey proteins 
653 |a technology 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7843  |y Plný text v Digitální knihovně UTB