|
|
|
|
LEADER |
01263ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12963 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Franta, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků
|
246 |
|
|
|a The production technology of durably baking products
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 48 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a trvanlivé pečivo
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a perník
|
653 |
|
|
|a cracker
|
653 |
|
|
|a extrudované výrobky
|
653 |
|
|
|a durable pastry
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a gingerbread
|
653 |
|
|
|a cracker
|
653 |
|
|
|a extruded products
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10962
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|