Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Franta, Petr (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01263ntm a22003617u 4500
001 zp12963
041 |a cze 
100 1 |a Franta, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků 
246 |a The production technology of durably baking products 
260 |c 2009 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a trvanlivé pečivo 
653 |a mouka 
653 |a perník 
653 |a cracker 
653 |a extrudované výrobky 
653 |a durable pastry 
653 |a flour 
653 |a gingerbread 
653 |a cracker 
653 |a extruded products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10962  |y Plný text v Digitální knihovně UTB