Využití dikarboxylových kyselin jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kosibová, Natália (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 70 s., 7 s. příloh

Cover

LEADER 01427ntm a22003617u 4500
001 zp12804
041 |a cze 
100 1 |a Kosibová, Natália  |4 dis 
245 1 0 |a Využití dikarboxylových kyselin jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech 
246 |a Using of carboxylic acid as substitution as emulsifying salts in processed cheese 
260 |c 2009 
300 |a 70 s., 7 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavicí sůl 
653 |a dikarboxylové kyseliny 
653 |a soli dikarboxylových kyselin 
653 |a toxikologie 
653 |a processed cheese 
653 |a smelting salt 
653 |a dicarboxyl acids 
653 |a acids of dicarboxyl acids 
653 |a toxicology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9285  |y Plný text v Digitální knihovně UTB