Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrázová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 66 s., 14 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01213ntm a22003137u 4500
001 zp12803
041 |a cze 
100 1 |a Mrázová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky 
246 |a Charting czech market of milk sourish products 
260 |c 2009 
300 |a 66 s., 14 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Zakysané mléčné výrobky 
653 |a fermentace 
653 |a mlékárenský průmysl 
653 |a Fermented dairy products 
653 |a fermentation 
653 |a dairy industry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8340  |y Plný text v Digitální knihovně UTB