Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Staněk, Karel (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 95 s.

Cover

LEADER 01264ntm a22003377u 4500
001 zp12791
041 |a cze 
100 1 |a Staněk, Karel  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry 
246 |a The impact of mold Penicillium nalgiovensis on natural cheese 
260 |c 2009 
300 |a 95 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Sýr 
653 |a sýr s plísní na povrchu 
653 |a plísňová kultura 
653 |a Penicillium nalgiovensis 
653 |a Cheese 
653 |a cheese with mould of cover 
653 |a couture of mould 
653 |a Penicillium nalgiovensis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9914  |y Plný text v Digitální knihovně UTB