|
|
|
|
LEADER |
01264ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp12791 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Staněk, Karel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry
|
246 |
|
|
|a The impact of mold Penicillium nalgiovensis on natural cheese
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 95 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Sýr
|
653 |
|
|
|a sýr s plísní na povrchu
|
653 |
|
|
|a plísňová kultura
|
653 |
|
|
|a Penicillium nalgiovensis
|
653 |
|
|
|a Cheese
|
653 |
|
|
|a cheese with mould of cover
|
653 |
|
|
|a couture of mould
|
653 |
|
|
|a Penicillium nalgiovensis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9914
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|