Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Válková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 50 s., 2 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01338ntm a22003377u 4500
001 zp12790
041 |a cze 
100 1 |a Válková, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium 
246 |a Indication of biochemical characteristics of Penicillium genus moulds 
260 |c 2009 
300 |a 50 s., 2 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011 
653 |a Penicillium 
653 |a proteolytická činnost 
653 |a lipolytická činnost 
653 |a chlorid sodný 
653 |a Penicillium 
653 |a proteolytic activity 
653 |a lipolytic activity 
653 |a Sodium chloride 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8236  |y Plný text v Digitální knihovně UTB