|
|
|
|
LEADER |
01338ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp12790 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Válková, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení biochemických vlastností plísní rodu Penicillium
|
246 |
|
|
|a Indication of biochemical characteristics of Penicillium genus moulds
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 50 s., 2 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011
|
653 |
|
|
|a Penicillium
|
653 |
|
|
|a proteolytická činnost
|
653 |
|
|
|a lipolytická činnost
|
653 |
|
|
|a chlorid sodný
|
653 |
|
|
|a Penicillium
|
653 |
|
|
|a proteolytic activity
|
653 |
|
|
|a lipolytic activity
|
653 |
|
|
|a Sodium chloride
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8236
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|