|
|
|
|
LEADER |
01158ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp12786 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Koutská, Marta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Užití probiotik v mléčných výrobcích
|
246 |
|
|
|a Application of probiotics in milk products
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 55 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Probiotika
|
653 |
|
|
|a prebiotika
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a Probiotics
|
653 |
|
|
|a prebiotics
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Korbelová, Marie
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10995
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|