Užití probiotik v mléčných výrobcích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koutská, Marta (Dissertant)
Other Authors: Korbelová, Marie (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01158ntm a22003137u 4500
001 zp12786
041 |a cze 
100 1 |a Koutská, Marta  |4 dis 
245 1 0 |a Užití probiotik v mléčných výrobcích 
246 |a Application of probiotics in milk products 
260 |c 2009 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Probiotika 
653 |a prebiotika 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a Probiotics 
653 |a prebiotics 
653 |a lactic acid bacteria 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Korbelová, Marie  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10995  |y Plný text v Digitální knihovně UTB