catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Výroba škrobů a jejich využití...
  • Holdings

Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chrvalová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Rieglová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Škrob
amylosa
amylopektin
modifikované škroby
substituované škroby
technické dextriny
škrobové hydrolyzáty
výrobky ze škrobů
kvóta
výživa
Starch
amylose
amylopectin
modified starches
substituted starches
technical dextrins
starch hydrolysates
starch products
quota
nutrition
bakalářská práce
Physical Description: 51 s., 3 s. tab. příloh.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Nové trendy zpracování škrobu
    by: Válková, Dagmar
    Published: (2010)
  • Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu
    by: Blažková, Adéla
    Published: (2007)
  • Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
    by: Pinďáková, Marcela
    Published: (2011)
  • Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
    by: Bačáková, Martina
    Published: (2013)
  • Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
    by: Janíková, Zuzana
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...