Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Černá, Jana (Dissertant)
Other Authors Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description44 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp12778
041 |a cze 
100 1 |a Černá, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě 
246 |a Principles hygienics workrooms in confectionary production 
260 |c 2009 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a cukrářská výroba 
653 |a bezpečnost 
653 |a ochrana zdraví 
653 |a výrobní a hygienická praxe 
653 |a HACCP 
653 |a confectionary production 
653 |a safeness 
653 |a health protection 
653 |a productive and hygienic practice 
653 |a HACCP 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8974  |y Plný text v Digitální knihovně UTB