Antioxidanty v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Humpulová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 46 s

Cover

LEADER 01184ntm a22003377u 4500
001 zp12777
041 |a cze 
100 1 |a Humpulová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidanty v potravinách 
246 |a Antioxidants in food 
260 |c 2009 
300 |a 46 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Oxidační reakce 
653 |a antioxidant 
653 |a volný radikál 
653 |a potravinářská aditiva 
653 |a Oxidation reaction 
653 |a antioxidant 
653 |a free radical 
653 |a food aditive 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8052  |y Plný text v Digitální knihovně UTB