|
|
|
|
LEADER |
01351ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp12702 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Klčovská, Pavlína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Produkce biogenních aminů bakteriemi izolovanými z drůbeže
|
246 |
|
|
|a Production of biogenic amines from poultrybacteria
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 70s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 19.05.2011
|
653 |
|
|
|a drůbež
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a iontově-výměnná chromatografie
|
653 |
|
|
|a skríningová metoda
|
653 |
|
|
|a poultry
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a ion exchange chromatography
|
653 |
|
|
|a screening method
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/11022
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|