|
|
|
|
LEADER |
01305ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp12587 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Svobodová, Blanka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dochucování pokrmů
|
246 |
|
|
|a Flavouring of dishes
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 55 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a dochucovací prostředky
|
653 |
|
|
|a koření
|
653 |
|
|
|a kořenící směsi
|
653 |
|
|
|a kořeninové rostliny
|
653 |
|
|
|a zvýrazňovače chuti
|
653 |
|
|
|a dochucovací omáčky
|
653 |
|
|
|a seasonings
|
653 |
|
|
|a spices
|
653 |
|
|
|a seasoning mixes
|
653 |
|
|
|a culinary herbs
|
653 |
|
|
|a flavon anhancers
|
653 |
|
|
|a seasonings sauces
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Severová, Marta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8190
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|