|
|
|
|
LEADER |
01265ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp12556 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pivodová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení
|
246 |
|
|
|a Effect of technological processing on chemical compounds in potatoes
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 100 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a brambory
|
653 |
|
|
|a odrůda
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a technologie
|
653 |
|
|
|a potatoes
|
653 |
|
|
|a type
|
653 |
|
|
|a elaboration
|
653 |
|
|
|a technology
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Černá, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10465
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|